- 
בסיר רחב וחם שופכים כמות נדיבה של שמן.
 
- 
מוסיפים את שיני השום השלמות ואת הפלפל החריף, ומטגנים קלות עד שעולה ניחוח.
 
- 
מוסיפים את הגמבה, העגבנייה והגזר, וממשיכים בטיגון עד שהירקות מתרככים מעט.
 
- 
מוסיפים את התבלינים: פפריקה, כורכום ומלח – מערבבים היטב ונותנים להם "להיפתח" יחד עם הירקות.
 
- 
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי חלקי של הירקות. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות עד שהירקות רכים.
 
- 
מוסיפים את הדג כך שיהיה מכוסה ברוטב. מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות.
 
- 
מדי פעם בודקים שהרוטב לא מצטמצם מדי – ואם צריך, מוסיפים מעט מים.
 
- 
רגע לפני שמסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל כל הסיר.
 
- 
כשהרוטב מצטמצם ונשאר סמיך – מורידים מהאש ומגישים חם.