-
בסיר רחב וחם שופכים כמות נדיבה של שמן.
-
מוסיפים את שיני השום השלמות ואת הפלפל החריף, ומטגנים קלות עד שעולה ניחוח.
-
מוסיפים את הגמבה, העגבנייה והגזר, וממשיכים בטיגון עד שהירקות מתרככים מעט.
-
מוסיפים את התבלינים: פפריקה, כורכום ומלח – מערבבים היטב ונותנים להם "להיפתח" יחד עם הירקות.
-
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי חלקי של הירקות. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות עד שהירקות רכים.
-
מוסיפים את הדג כך שיהיה מכוסה ברוטב. מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות.
-
מדי פעם בודקים שהרוטב לא מצטמצם מדי – ואם צריך, מוסיפים מעט מים.
-
רגע לפני שמסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל כל הסיר.
-
כשהרוטב מצטמצם ונשאר סמיך – מורידים מהאש ומגישים חם.