מנת הדגל של משק מלמד

העופות האורגניים שלנו הגדלים ללא אנטיביוטיקה או זרזי גדילה וניזונים מזרעים אורגניים ידועים בטעם הטבעי שלהם ובעסיסיות הבשר. את מנת הדגל שלנו שאנחנו מגישים במשק אנחנו אוהבים לצלות עם מינימום תוספות בכדי להדגיש את הטעם הנפלא של העוף האורגני. לחצו על המשך קריאה למתכון

מרכיבים

  1. עוף אורגני טרי
  2. שמן זית אורגני
  3. פלפל שחור, מלח הימלאיה ורוד
  4. תימין אורגני

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 250 מעלות
  2. למשוח את העוף בשמן זית ולתבל במעט מלח ופלפל
  3. לפזר ענפי תימין על ובתוך העוף
  4. לצלות בתנור כשעה וחצי באמצע התנור
  5. לאכול עם ירקות אורגניים הגדלים בעונה