המתכון תורגם מהאתר: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/peanut-butter-chicken
מרכיבים
- 2 כפות שמן
- 8 סטייק פרגית אורגני חתוכים לקוביות
- שן שום גדולה כתושה
- 1-2 פלפל צ'ילי קצוץ או חצי כפית צ'ילי גרוס
- 2 כפיות ג'ינגר טרי קצוץ
- 1 כפית גרם מסאלה
- 2 כפות חמאת בוטנים חלקה
- פחית של 400 מ"ל חלב קוקוס
- פחית של 400 מ"ל עגבניות מרוסקות
- זר קטן של כוסברה טרייה
- להגשה בוטנים גרוסים קלויים
- להגיש על אורז לבן
הכנה
- לחמם שמן בסיר רחב על חום בינוני
- להזהיב את הפרגיות (אפשר במספר פעמים) ולהוציא מהסיר
- לטגן ג'ינג'ר צ'ילי ושמן כדקה
- להוסיף גראם מסאלה ושום לעוד כדקה
- להוסיף את חמאת הבוטנים חלב הקוקוס והעגבניות ולהביא לרתיחה
- להוסיף את הפרגיות וחצי מכמות הכוסברה ולבשל כ 25 דקות על אש קטנה
- להגיש על אורז עם שארית הכוסברה ובוטנים גרוסים