אפשר גם להשתמש בעוף שלם, ירכיים, או שוקיים

לא להפחית מכמויות החמרים לרוטב…אורז לבן יהווה תוספת נהדרת

המרכיבים

  1. 250 מ"ל יין לבן
  2. 250 מ"ל ציר עוף
  3. 200 גרם זיתי קלמטה שלמים
  4. 2 כפות צלפים
  5. 10 שיני שום שלמות מעוכות
  6. 7 כפות סויה
  7. 6 כפיות מירין
  8. פלפל לבן טחון
  9. 2 כפות פפריקה אדומה
  10. אורגנו יבש

אופן ההכנה:

  1. להשרות את הכרעיים בכל חמרי הרוטב למספר שעות.
  2. להניח את הכרעיים בתבנית רחבה כשהעור למטה ולצפות במשרה.
  3. העוף צריך לבלוט מעל הנוזלים בכדי שיוכל להזהיב.
  4. מזלפים מעט שמן זית ומפזרים אורגנו יבש.
  5. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות. למשך 45 דקות.
  6. מוציאים את נייר הכסף , הופכים את הכרעיים ואופים עוד 30-40 דקות