שוקיים אורגניות בבירה – מנה קלה להכנה
מרכיבים
- מגש שוקיים של עוף אורגני
- 1 בצל לבן גדול חתוך לפרוסות עבות (1 ס"מ)
- 1 בצל סגול גדול חתוך לפרוסות עבות
- 1 גבעול תימין
- 2 עלי דפנה
- 2 גרגירי פלפל אנגלי שלם
- 0.5 כוס בירה לבנה ( לא מתוקה)
- 2כפות שמן זית
- 0.5 כפית מלח ים
הכנה:
- במחבת שטוחה ורחבה מחממים שמן זית ומזהיבים קלות את השוקיים, מניחים בצד על מגבת.
- לאותה המחבת מוסיפים את הבצל,עלי הדפנה, התימין והפלפל האנגלי ומאדים עד לריכוך והשחמה של הבצל.
- מחזירים את השוקיים למחבת ,מוסיפים את הבירה ,מרתיחים ומכסים, לבשל על אש נמוכה במשך 45 דק.
מומלץ להגיש לצד בירה מאותו הסוג